Updates uit de groepen

Sfeerimpressie schoolkamp
Visite

Vandaag kregen we een hele lieve puppy op visite. Vito is de Rottweilerpuppy van Ryan en een echte knuffel. Nu is hij nog klein, maar over een paar maanden is hij bijna zo groot als Ryan. Vito leert heel snel, want hij kan nu al op commando zitten. Bij de puppycursus doet hij ook erg zijn best. Fijn dat je vandaag bij ons op school was, Vito. Tot de volgende keer.

Nog meer gezelligheid!

Iets met elkaar uitdagen(uitdaagspel), zwemmen, speurtochten, eten koken, lachen en bovenal met z’n allen…. GENIETEN!

Harde werkers

Vandaag hebben een aantal harde werkers de bloementuin onder handen genomen. Samen hebben ze, met de nieuwe schepjes en werkhandschoenen, het onkruid weggehaald.

Pompoenenjacht

Afgelopen donderdag zijn we op "pompoenenjacht" geweest met meneer Henk. In onze schooltuin vonden we een pompoen die had willen "weglopen". Gelukkig hielp de achterbuurman deze pompoen te oogsten. Ook vonden we een hele, grote, zware pompoen en een pompoen die zich had verstopt. Voor onze herfsttafel hebben we nog zonnebloemen en maiskolven geoogst.

Circustent

Vanavond is de circustent geplaatst!

Eva: De nieuwe kinderburgemeester van de gemeente Overbetuwe

Eva is vandaag benoemd tot de nieuwe kinderburgemeester van de gemeente Overbetuwe! 🎉

In de klas zijn vandaag de burgemeester en de uittredend kinderburgemeester geweest. Alle kinderen hebben een stuk taart 🍰 gegeten.

Wij wensen Eva heel veel succes!

The Masked Singer

Tijdens de meesters- en juffendag keken de kinderen naar 'The Masked Singer'.

Het was een fantastische ochtend!

Hierbij willen we alle ouder(s) / verzorger(s) en kinderen bedanken voor alle felicitaties en mooie cadeaus!

De zandbak is weer open!

Voor de eerste keer sinds lange tijd konden de kinderen weer genieten van de zandbak. Vol overgave werd er gegraven, geharkt en gebouwd. We hopen dat ze aankomende week, als het weer het toelaat, nog veel tijd in de zandbak kunnen doorbrengen.

Deze week geen nieuwe letter want we verlengen de letter ui met een weekje.

Kriebelbeestjes

Wat zijn de kinderen vandaag druk geweest om het gezellig te maken in de klas!