Oudercommissie

De oudercommissie

De taak van de ouderraad is het verlenen van hand- en spandiensten en het ondersteunen op organisatorisch gebied bij allerlei activiteiten. De vergaderingen zijn openbaar. De ouderraad int en beheert de vrijwillige ouderbijdrage (€ 20,00 per kind, na 31 januari wordt de ouderbijdrage €10,00) in overleg met het team. (Zie reglement oudercommissie)

Deze vrijwillige ouderbijdrage wordt aan het begin van het schooljaar van de ouders gevraagd. Dit geld stelt de school in staat om de excursies, Sinterklaas - en Kerstviering, sportdag en extra spelmateriaal te financieren.

De hoogte van de ouderbijdrage wordt jaarlijks door de directie vastgesteld. De oudergeleding van de MR heeft hier instemmingsrecht in.

De oudercommissie bestaat uit de volgende ouders:

Greet Maassen

Kim van Rekum

Marjolijn van Elk

Mariëlle Derksen

Overige leden
Petra Berends

Corina Besselink

Trudy Crum

Dick ten Dam

Stella Janssen

Daniëlle Kulk