Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.
MENU
Logo basisschool Clara Fabricius

De school waar je groeit!


Identiteit

Onze school is een protestants christelijke basisschool, waar kinderen van alle levensovertuigingen welkom zijn. 

 

Op onze school worden, náást de gewone liederen, óók geestelijke liederen gezongen en bijbelverhalen verteld. We vertellen de Bijbelverhalen en vertalen dit naar de huidige tijd: hoe gaan we met elkaar om, wat kunnen we uit de verhalen leren en hoe passen wij dit toe in onze wereld?

Dagelijks wordt er tijd aan godsdienstige vorming besteed. De dag wordt in alle groepen begonnen en beëindigd met gebed.

 

Meestal houden wij de kerstvieringen in de Protestantse Kerk van Herveld (Groep 1 t/m 4 afwisselend met school). Daarnaast wordt er jaarlijks een schoolgezinsdienst gehouden. Deze dienst is helemaal op de kinderen afgestemd. 

 

Onze school wordt bevolkt door een zeer gemengd gezelschap. Zowel gezinnen die niet kerkelijk zijn, als kerkelijk meelevende gezinnen met zeer verschillende achtergronden zijn vertegenwoordigd.

   Toelichting op de cookies  Privacydocument

Gerealiseerd door het OS-Scholenpakket/Oscreative - Helder voor iedereen