Kwaliteitszorg

Op onze school neemt kwaliteitszorg een belangrijke plaats in. Door goede kwaliteitszorg op school te hebben, kunnen we constant onze kwaliteit verbeteren en borgen.

Regelmatig bevragen wij leerlingen, ouders en leerkrachten. De uitslagen analyseren we en gebruiken wij om een verbeterplan voor onze school te maken. Dit doen we in een meerjarenplan (=schoolplan) en in jaarplannen. De laatste resultaten kunt u in het ouderportaal vinden.

Maak een keuze uit het menu in het ouderportaal voor meer informatie en de resultaten.

Om in te loggen voor een vragenlijst kunt u hier inloggen. U heeft daarvoor een gebruikersnaam en wachtwoord gekregen.