Aanmelding nieuwe leerlingen

Voorafgaand aan de aanmelding van een nieuwe leerling vindt een gesprek plaats met de
ouder(s)/verzorger(s).

De ouder(s)/verzorger(s) krijgen een rondleiding en we leggen onze uitgangspunten en praktische uitvoering uit. Wij geven ook de schoolgids, schoolkalender en een aantal vrijdagsbrieven mee. Op deze manier hopen we dat u zich een goed beeld kunt vormen van de Clara Fabriciusschool.

Daarnaast proberen wij tijdens dit gesprek een zo duidelijk mogelijk beeld van het kind, het gezin en de leefomgeving van het kind te krijgen. Deze informatie wordt gebruikt om te beslissen of onze school voor uw kind de juiste plek is. Dit inleidend gesprek vormt in feite de toegangspoort tot de school.

Als u besluit uw kind(eren) op onze school te willen plaatsen, verzoeken wij u een inschrijfformulier in te vullen.

Wanneer uw kind ingeschreven is, wordt er een plekje voor uw kind gereserveerd.

De deur van de Clara Fabriciusschool staat voor u open! U bent hartelijk welkom!